produse-noi

Produse Noi

Odată cu venirea verii a început şi perioada concediilor, astfel că ai mai mult timp la dispoziţie pentru tine, familia ta şi, de ce nu, pentru reamenajarea casei. Este momentul perfect pentru a face o curăţenie generală, să scapi de lucrurile vechi din casă şi să redecorezi spaţiul în care îţi petreci cea mai mare parte a zilei. Iar pentru că vrem să te ajutăm şi să îţi facem treba mai uşoară, te anunţăm că am adăugat produse noi colecţiilor noastre, de unde să te inspiri şi pe care să le foloseşti în procesul de rearanjare.

Vizitând site-ul nostru, vei putea descoperi noi galerii şi rulouri textile, care să îţi înfrumuseţeze draperiile şi geamurile. De asemenea, dacă doreşti să controlezi mai bine lumina care intră în casă poţi folosi noile modele de perdele sau plisee uşor de montat şi de utilizat.

Dacă doreşti intimitate sau să separi un spaţiu mai mare din casa ta, poţi opta pentru panouri japoneze. Acestea sunt foarte utile în compartimentarea casei, mai ales dacă nu doreşti să faci pereţi permanenţi.

Pentru decor, ţi-am pregătit o serie de vaze şi lumânări decorative, cu care să îţi personalizezi spaţiul de locuit, dar pe care le poţi face şi cadou. Totul ţine de imaginaţia ta şi de ce te face pe tine confortabil în propria casă. Tot ca şi cadou poţi alege din numeroasele noastre bijuterii Millefiori, elegante şi moderne, fabricate din sticlă şi realiazate prin tehnici Murano. Aceste bijuterii frumoase le poţi folosi şi tu, deoarece se asortează uşor şi sunt o adevărată operă de artă.

Te aşteptăm atât pe site, cât şi în magazinul nostru ca să descoperi noua noastră colecţie, dar şi colecţiie precedente. Sigur vei găsi obiectele decorative pe care le cauţi şi care să îţi fie pe plac. Consilierii noştri te vor ajuta să alegi ceea ce ai nevoie şi îţi vor da sfaturi pentru ca tu să ai casa amenajată aşa cum ai visat mereu.

Produse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *