Decorațiunile interioare fac diferența și dau personalitate căminului. Prin Decor Vis – Home Design vă punem la dispoziție o gamă largă de produse care să însuflețească casa și să reflecte gusturile și preferințele voastre. La noi veți găsi perdele, draperii, galerii și accesorii de cea mai bună calitate, corpuri de iluminat de calitate austriacă, mobilier din lemn masiv, stejar și fag, obiecte ceramice și confecții textile. Iar dacă sunteți în lipsă de idei de cadouri, noi vă oferim obiecte decorative, produse de lemn, sticlă și lumânări pentru a găsi ceea ce căutați.

Știm că bijuteriile completează și oferă un plus de valoare ținutei, astfel că vă punem la dispoziție bijuterii Millefiori, elegante și cu o cromatică deosebită. Acestea sunt fabricate din sticlă și realizate prin tehnici Murano.

Este important să vă găsiți decorațiunile potrivite, dar mai ales să le puteți combina în cel mai bun mod posibil. Alături de gama variată de produse, Decor Vis vă oferă servicii de consultanță, design și confecționare. Cu multă imaginație încercăm să oferim combinații unice pentru fiecare client în parte. Suntem întodeauna la curent cu ultimele tendințe ale design-ului de interior și acest lucru vrem să vi-l oferim și dumneavoastră.

Vă așteptăm cu căldură, într-un ambianță plăcută, să ne cunoaștem și să vă oferim cele mai bune decorațiuni pentru căminul dumneavoastră.

Vrei sa devii Distribuitor

Pentru comenzi mari in volum, oferim discount-uri avantajoase !